Om Black Cat Kaffe og Tehus

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring med kaffe og te. Vi bruker vår kunnskap og erfaring for å hjelpe andre finne riktige produkter og løsninger basert på deres smak og behov.

Black cat Kaffe og Tehus i 1905

Historien vår skriver seg tilbake til den lille butikken i Grensen 3, i en av Oslos travle handlegater. Året er 1905. Grændsen Kaffe & Teforretning var navnet på det som fort ble den mest populære og eksklusive kaffe- og tebutikken i Oslo. Bildet av en sort katt i vinduet ble med tiden ikonisk. Årene gikk, og katta ble. På folkemunne ble den lille butikken nå kalt «den sorte katta». Siden den gang har vi lært mye om hvilken rolle kaffe og te spiller i livene våre og vi jobber stadig med å finne de beste smakene til deg.

Gjør øyeblikket spesielt

Te og kaffe har mange roller i livene våre. Det kan være et lite ritual før dagen starter. Det kan være et avbrekk i en hektisk arbeidshverdag. Det kan være et midtpunkt når gode venner samles. Det kan transportere oss til andre land og kulturer eller det kan gjøre oss mer tilstedeværende. Eller det kan rett og slett bare være en ren nytelse.

Kvaliteten på te og kaffe varene og hvordan den har blitt behandlet er en viktig del av å skape spesielle øyeblikk. Vi ønsker å kunne tilrettelegge for disse øyeblikkene.