Hvordan blir jeg kunde?

Er du ute etter god kaffe og te til arbeidsplassen din?
Ønsker du en totalleverandør til serveringsstedet ditt?
Eller ser du etter smakfulle kvalitetsprodukter og utstyr til butikken din?
…uansett hva det er – send oss en beskjed så finner vi frem til hva du trenger!

 

Black Cat Kaffe og Tehus er et tradisjonsrikt og familieeid firma med over 110 års erfaring.

Vi har noe for enhver smak. For alle har sin smak og sin personlighet. Det er du som avgjør hva er god smak for deg, hva slags blandinger du vil servere og hva slags utstyr du vil bruke. Vår jobb er å lytte til deg og bruke vår ekspertise til å veilede deg frem til de smakene og produktene som best passer deg og ditt behov.

Vi kan love –

Utsøkte råvarer
Vi følger hele leveransekjeden fra dyrking til servering, og vet hva som påvirker sluttresultat. For oss er både smak og god forretningsetikk avgjørende når vi handler. Vi er stolte av å kunne jobbe med noen av de beste produsentene og leverandørene av kaffe, te, søtt og tilbehør.

Spennende utvalg
Enten du foretrekker tradisjonelle blandinger som er velprøvd gjennom generasjoner eller spennende nye smaker - vi har Norges største utvalg på te i løsvekt og et rikt utvalg av spesialkaffe. Og det vi ikke har, finner vi sammen med deg!

Solid kunnskap
På alle områder i virksomheten har vi dyktige fagpersoner med høy kompetanse. Denne kunnskapen deler vi med deg, både gjennom hvordan vi jobber med produktene våre og gjennom alt du måtte ønske av veiledning, kursing og rådgivning.

Hjelpsomme medarbeidere
Vårt mål er alltid det samme: Å oppdage hva DU trenger. Alle i Black Cat vil være disponible til å hjelpe deg, hva enn det skal være.

For å få tilgang til vår nettbutikk for forhandlere og bedrifter kan du sende oss en e-post på post@black-cat.no, så tar vi kontakt med deg!

Tilbake til bloggen