Våre klassikere i ny drakt

Våre klassikere i ny drakt

Black Cat Kaffe og Tehus nærmer seg 120 år i bransjen. I løpet av disse årene har vi lært en ting eller to om kaffe og te. Hver dag lukter, veier, brygger, måler og nyter vi råvarene som vi har valgt basert på vår erfaring. Vi er hele tiden ute etter nye smaker og drikkeopplevelser. Men, selv om vi liker å utfordre oss selv i søken etter den neste store smaksopplevelsen, setter vi pris på tidløse og sikre klassikere som alltid er der. Med en klassiker i hus vet vi at vi har en god opplevelse som står klar i skuffen og venter på oss.

Derfor relanserer vi 15 klassikere i ny drakt, porsjonspakket i pyramideposer. Klassikere som gjør øyeblikket spesielt og som er nøye utvalgt av våre te-eksperter gjennom flere tiår. Fra grønne økologiske teer til tradisjonelle blends. Når du henter en klassiker fra kjøkkenskapet skal du være trygg på at dette er en te som svarer til forventningene dine.

Her er Black Cats 15 klassikere: 

1. Sort te med gojibær

Sort, kinesisk te kombinert med appelsin og superbæret goji. Sjekk ut klassikeren her.

2. Økologisk Grønn Sencha

En økologisk grønn Sencha-te produsert i Kagoshima, Japan. Ta en titt på klassikeren her

3. Hvit og grønn pasjonsfrukt

Grønn te (Sencha og Lung Ching) og hvit te (Pai Mu Tan) av høy kvalitet kombinert med tropiske frukter og smak av pasjonsfrukt. Klassiker nummer 3 finner du her.

4. Økologisk English Breakfast

Sort, finkornet Assam te fra økologisk kultivering. Denne klassiske frokost-blenden er fyldig, kraftig og aromatisk og kan gjerne kombineres med melk.Sjekk ut vår klassiker!

5. Rooibos bringebær & rabarbra

Koffeinfri Rooibos-te kombinert med røde bær og rabarbra. Sammen skapes et smaksbilde av mild Rooibos-te, vanilje og sødme og friskhet fra bringebær og rabarbra. Klassiker nummer 5 finner du her.

6. Økologisk Grønn Jasmine

Økologisk kinesisk grønn te som har blitt infusert med aroma av jasminblomst etter tradisjonell metode. En klassiker som passer perfekt etter et måltid og som kan trekkes flere ganger. Sjekk ut økologisk grønn jasmine!

7. Økologisk Ingefærdrøm

En økologisk frukt- og urteblanding helt fri for smakstilsetninger. Frisk og spicy ingefær komplettert med sødmefulle eplebiter og syrlig sitronskall, avrundet med et hint av lakrisrot. Klassikeren Ingefærdrøm kan du sjekke ut her.

8. Chai

En sort te med den tradisjonelle Chai-blandingen av krydder. Denne blandingen er fri for smakstilsetninger, som gir en mildere og mer subtil smak. Ta en titt på klassikeren Chai.

9. Frisk Lemonade

En forfriskende punch av en fruktblanding bestående av sitron, ananas, eple og røde rips. Kan nytes varm såvel som kald. Frisk Lemonade finner du her!

10. Peppermynte

Finkuttede peppermynteblad. En ren, forfriskende, mentol-aktig smak som kan nytes for sin smak, men er spesielt god mot sår hals og forkjølelse. Les mer om klassikeren Peppermynte.

11. Økologisk Assam FTGFOP1 Tonganagaon

Sort, økologisk te fra tegården Tongagaon Estate i Assam-dalen. Delikat og behagelig smak av krydder og malt. Du finner klassiker nummer 11 her!

12. Fruktfantasi

En forfriskende punch av en fruktblanding bestående av sitron, ananas, eple og røde rips. Kan nytes både varm og kald. Besøk Fruktfantasi!

13. Earl Grey

Den klassiske Earl Grey, oppkalt etter Jarlen av Howick Hall som i 1833 fjernet prismonopolet East India Company hadde på kinesisk te. Sort te kombinert med naturlig bergamottsmak. Sjekk ut klassikeren Earl Grey.

14. Økologisk Darjeeling Makaibari FTGFOP1 (S)

En økologisk sort te fra gården Makaibari i Darjeeling, India. Fyldig og rik på sødme. FTGFOP1 står for Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe 1, og refererer til kvaliteten på teen. Klassiker nummer 14 kan du kjøpe her!

15. Grønn te med mango

En grønn te smaksatt med mango og en rekke andre sødmefulle frukter. Floral, sødmefull og fruktig. Ta en titt på klassiker nummer 15!

Tilbake til bloggen