Te til valentinsdagen

Te til valentinsdagen

Alle hjerter gleder seg til å feire kjærligheten! Vil du gjøre noe litt annerledes, eller gi noe ekstra sammen med blomsterbuketten i år? Vi har selvfølgelig te-tips til deg.

Vårt kjærlighetsspråk snakkes definitivt gjennom te – her er fire favoritter du kan gi til din valentin: 

Strawberry Champagne

En grønn kinesisk te med roseknopper, sommerlige jordbærbiter, tørkede vindruer og lavendelblomster. Tilsatt en smak av røde frukter, druer og en naturlig smak av musserende vin. Strawberry Champagne finner du her.

Lovers dream

Søtt og syrlig - en drøm for te-elskere! Dette er en sort te med kinesisk lychee, appelsinolje, hibiscus, bjørnebærblader og blomsten blå malva. Drømmen av en te finner du her.

Earl Grey Fransk

Vi drømmer oss bort til romantikkens land! En blanding av sorte teer fra Kina, Ceylon og Vietnam. Smaksatt med hibiscus, mango, blå malva, røde roseblader, solsikkens kronblader og den klassiske smaken av bergamott (sitrusfrukten vi forbinder med Earl Grey). Klikk hjem Earl Grey med en fransk vri.

Moon Palace

Hva er vel mer romantisk enn en tur i måneskinnet? Moon Palace er en eksklusiv grønn te som er søt, floral og fyldig med noter av plomme. Du finner Moon Palace her.

 

Gjør øyeblikket spesielt!

Tilbake til bloggen