Kaffetrakteren som etterligner håndbrygg

Kaffetrakteren som etterligner håndbrygg

Møt Ratio Eight – kaffetrakteren utviklet med ett mål for øyet; å lage den perfekte koppen med kaffe – akkurat som om du hadde brygget den selv. Ratio har utviklet en kaffetrakter som gjør hverdagen din litt enklere uten at det går på kompromiss med kvaliteten, i tett samarbeid med baristaer og kaffeelskere. 

Én knapp – tre faser

Ratio er garantert smartere enn andre kaffemaskiner du har prøvd tidligere. Under overflaten finner du nemlig en presis og automatisert bryggeteknikk. Der andre kaffemaskiner sliter med å opprettholde optimal temperatur, brygger Ratio stabilt på 93 grader ved hjelp av et formstøpt aluminium-element. Dette er med på å heve smaken på den ferdigtraktede kaffen.

Ratio Eight brygger kaffen din i tre faser: bloom, brygg og klar.

Ratio er designet med noe som minner om et dusjhode som fordeler vannet på en smart måte. Når varmt vann dryppes over kaffegrut oppstår en skummende effekt kalt “bloom”. Ved hjelp av “dusjhodet” får bloom-prosessen nok tid til å virke før resten av vannet blir distribuert over kaffen. På denne måten trekkes de gode smakene ut av kaffegruten og resultatet er en fantastisk kopp kaffe uten bitterhet!

Alt du trenger å gjøre er å trykke på én knapp.

Håndlaget med kvalitetsmaterialer

Kvalitetsdesign fortjener de beste materialene. Derfor er Ratio Eight utviklet med aluminium og borosilikatglass – et glass laget av blandingen silikon og bortrioksid. Kombinasjonen gjør glasset mer motstandsdyktig mot høye temperaturer.

Kaffetrakteren finnes i fargene mørk kobolt, østers, sølv, matt sort og hvit, og rammes inn med treverk av høy kvalitet.

Utforsk fargekombinasjonene til Ratio 8 her.

Se hvordan en kopp kaffe brygges med Ratio Eight:

 

Tilbake til bloggen