Fire teer til deg som har blitt forkjøla

Fire teer til deg som har blitt forkjøla

Kom det kalde været like brått på som i fjor? Da kjenner du kanskje at det begynner å klø i halsen og at nesa tetter seg? Heldigvis er te noe av det deiligste du kan drikke når du ikke er helt i form. Her kommer våre fire forkjølelses-favoritter:

Peppermynte Grønn

Denne koffeinfrie blenden inneholder tørkede, grønne peppermynteblader og har en ren smak. Passer godt for å få varme i kroppen, samtidig som den gir en forfriskende følelse. Siden den er koffeinfri kan den fint drikkes på kvelden. Du finner peppermynteteen her!

Ingefær og gulrot 

Ingenting er bedre enn en dose ingefær når man er forkjølet. Dette er en økologisk urteblanding bestående av gulrot, ingefær, lakrisrot, rødbet, ristet sikorirot og gurkemeie. Den krydrede og friske smaken fra ingefær balanseres mot sødmen fra gulroten. Teen er koffeinfri. Her finner du ingefær og gulrot.

Mate sitron og lime 

Liker du å bekjempe forkjølelsen med noe litt mer syrlig? Denne økologiske blenden er deilig frisk og har en leskende smak av yerba mate blandet med sitron og lime. Teen inneholder koffein. Ta en nærmere titt på tebladene her.

Grønn gurkemeie

En spennende økologisk blanding som minner om chai uten svart te. Søt og krydret smak med noter av sitron og grønn matcha. Teen inneholder koffein. Grønn gurkemeie finner du her.

Alle disse teene egner seg veldig godt med litt honning i for å lindre en sår hals.

God bedring!

Tilbake til bloggen