0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Bryggeutstyr

Bruk synkende rekkefølge

   

6 vare(r)

  1. Hario Kaldbrygger for Kaffe - Mocca

    Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan. Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme sommerdager og som et spennende alternativ til middag og dessert SLIK GJØR DU: - Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne. - Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten. - Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over. - Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet. - Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer. - Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning. - Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
  2. HARIO kaldbrygger for kaffe - Mørk Brun

    Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan. Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme sommerdager og som et spennende alternativ til middag og dessert SLIK GJØR DU: - Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne. - Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten. - Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over. - Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet. - Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer. - Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning. - Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
Bruk synkende rekkefølge

   

6 vare(r)