0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Pyramide teposer

Pyramide teposer

Bruk synkende rekkefølge

   

5 vare(r)

 1. Pyramide bags Peppermynte

  En urte-te av peppermynteblader. Den har sterk smak, og fargen er grønn i koppen. Bruk den med sitron og honning ved forkjølelse. Gjør det samme om sommeren, men server den da kald med isbiter som en forfriskende is-te.

  Pakke med 15 stk te-poser.

 2. Pyramide bags Rooibush Spicy Lemon

  En Sør-Afrikansk grønn uoksidert rooibush som er tilsatt sitronskall, sitrongress, appelsinskall og et spennende hint av rosépepper. En interessant drikk med frisk og oppkvikkende smak som er rik på mineraler og antioksidanter. Kan nytes både varm og kald.

  Pakke med 15 stk te-poser.

 3. Pyramide bags Strawberry Champagne

  En grønn, kinesisk Sencha-te med delikate roseknopper, sommerlige jordbærbiter, tørkede vindruer og lavendelblomst. En aroma av forlokkende jordbær og røde frukter. Sommerens fristelser.

  Pakke med 15 stk. te-poser.

 4. Pyramide bags Black Cats Frukthave

  En klassisk frukt-te fra vårt sortiment. Den beste blandingen inneholder sommerens jordbær, bringebær og rabarbrasmak, eplebiter, hibiscus, nyper og aroma av skogsbær. En vinner hos barn og elskerne av frukt-te.

  Pakke med 15 stk te-poser.

 5. Pyramide bags Fransk Earl Grey

  En velkjent indisk, sort te som er aromatisert med smaken og skallet fra bergamottfrukten, en frukt i sitrusfamilien. Denne teen har i tillegg en sødmefylt smak av mango. En te med karakteristisk smak.

  Pakke med 15 stk te-poser.

Bruk synkende rekkefølge

   

5 vare(r)