0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Pu-erh

PU-ERH
Pu ehr te er en gjæret te, hvor oksideringen ikke er enzymrelatert. Også kjent som «aged teas» eller «black teas» (av Kineserne), får denne teen sine spesifikke egenskaper gjennom den spesielle prosesseringsmetoden, som gir den fordelen av å kunne forbedre seg over tid.
Pu Ehn te produseres/eldes på to måter. Sheng ( «raw» ) metoden eller Shou («cooked») metoden.
Tradisjonelt kommer Pu Ehr te fra Yunnan provinsen i sør-vest Kina, og er laget av en stor-bladet tetype av Camellia sinensis, som vokser i området. Teplanten, produksjonsmetoden, sammen med jordsmonnet og klimaet i denne regionen, produserer en te med rik, treaktig, og noe jordaktig karakter

 

Pu-erh

Bruk synkende rekkefølge

   

1 vare(r)

  1. China Yunnan PU-ERH Tuocha Tea 100 gr

    NYHET! En eksklusiv, spesiell og tradisjonell te fra Yunnan-provinsen i Kina. Dette er en komprimert og fermentert te med form som ligner et fuglerede. Det er en meget aromatisk, kraftig te med særegen smak som både er forfriskende og tørsteslukkende.

    Veldig populær, mye fordi den påstås å hjelpe kroppen til å kvitte seg med giftstoffer og har god effekt på fordøyelsen. Pu-erh te har vært gjenstand for en rekke helseundersøkelser. Mange av dem har sannsynliggjort påstander om at Pu-Erh også sies å kunne redusere kolestrolnivået og mettet fett.

     

    kr 199,-
Bruk synkende rekkefølge

   

1 vare(r)