0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Grønn te smaksatt

AROMATISK GRØNN TE

Disse smaksatte variantene er basert på grønn te av utmerket kvalitet. Kombinasjonen med nøye utvalgte smaker og naturlige ingredienser, gjør hver enkelt kopp til en deilig smaksopplevelse.

Grønn te smaksatt

Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 10 av totalt 19

 1. 1
 2. 2
 1. China Jasmine Dragon Pearl

  Jasmine Dragon Phoenix Pearls, en sjelden spesialitet fra Kina. Bare de yngste og mest skjøre bladene er plukket for så å gjentatte ganger bli blandet med friske og velduftende jasmin blomster. Blomstene blir fjernet etterpå. De duftende tebladene blir så rullet for hånd i små, tette perler. Jasmine aromaen blir innkapslet og utfolder seg til det fulle når teen trekkes. En nytelse både for øyner, nese og gane.

  Den gylne koppen og den fantastiske duften er ekstremt forførende.

  Bruk gjerne et glass eller en glasskanne til brygging av denne teen. Nyt skjønnheten til de små perlene som åpner seg og lekende beveger seg rundt i vannet.

 2. Sweet Osmanthus

  Grønn te fra Zhejiang provinsen i Kina. Et område som er velkjendt for sine utmerkede grønne teer. Etter at de friske tebladene er håndplukket, spres de jevnt utover i et rom med klimaanlegg hvor de får visner i en viss tid. Etter denne prosessen blir teen dampet, og for å stoppe oksideringen blir teen tørket med varm luft. Deretter blir teen lagret til de friske osmanthusblomstene er tilgjengelige.

  Selve osmathus blomsten kommer fra Guangxi regionen i sør kina på grensen til Vietnam. I en liten by som heter Guilin, som betyr «Forest of Sweet Osmanthus». Her blir den eksklusive grønne teen mikset sammen med friske, duftende, søte osmathus blomster. Dette foregår i tre omganger, over to dager.

  Produksjonsmetoden er kompleks og perioden kort. Bare 10 – 15 dager i oktober, når osmanthus trærne blomstrer, blir denne eksklusive teen produsert.

  Osmantus blomsten er en svert søt og aromatisk blomst. Vakre farger i skinnende gull og gult og en kraftig duft. Smaken blir mer og mer aromatisk etter hvert som teen blir kaldere.  

  Er du en fan av jasmin te, vil denne teen være en fin forandring for deg. Og har du lyst på en spesiell kopp grønn te, blir det ikke mye bedre enn dette.  

   

   

   

 3. Chung Hao Jasmine

  Chung Hao sjasmin-te er en grønn te fra forskjellige teplantasjer i Fujan-provinsen i Kina. En grønn te av høy kvalitet er valgt for denne sjasmin teen. Teen blir plukket i apirl. Delikate grønne blader med sølvaktige knopper, blir lagdelt med jasmin blomster, fra juni til august, når disse blomster. Blomstene blir fjernet og tilsatt gjentatte ganger inntil den ønskede dybde av Jasmin duft er oppnådd. Den eksklusive grønne teen tar opp den fine duften av blomstene på en  naturlig måte. Av alle jasmin teer, er denne en av de mest delikate og aromatiske.

  Oversatt til norsk, betyr Chung Hao noe sånt som ‘vårblader’. Chung betyr vår og Hao betyr pekoe, som er knoppene på tebusken. 

  En hyggelig opplevesle hver gang. Passer utmerket til Kinesisk mat.

   

   

   

 4. China Jasmine

  China Jasmine er den mest kjente av de kinesiske «scented teas», og kommer fra to forskjellige plantasjer i  Fujian provinsen. Guan yang tea garden og Dong ping tea garden. Plukkingen skjer i mai og frem til tidlig i  juni. Grønn te tilsatt blomster er en typisk kinesisk spesialitet og forløperen  til aromatiser/smaksatt te. De grønne tebladene blir blandet med friske kronblader, som blir fjernet og erstattet med friske nye, flere ganger. Den delikate grønne teen tar opp den fine duften av blomstene på en  naturlig måte. De tilsatte blomstene gir denne teen et ekstra vakkert utseende.

  Gir en klar ravaktig farge i koppen med en mild og behagelig duft.

   

   

   

 5. Grønn Sencha Sitrus

  Grønn, kinesisk Sencha med spennende kremaktig smak. Inneholder sitronskall og sprø yoghurt-biter. Frisk smak og lys grønn i koppen.

 6. Grønn Eple økologisk

  Økologisk kinesisk grønn te med økologiske eplebiter, tilsatt naturlig smak fra eple og vanilje. En forfriskende te med smak og duft av et knasende friskt eple. En grønn opplevelse.

   

 7. Kanel-Eple Grønn

  En grønn kinesisk te, tilsatt kanel og eple, og forsterket med ytterligere smak av eple og kanel, gir en forlokkende antydning om saftig, nybakt  eplekake. Kjenn duften, kjenn smaken, føl minnene.

   

 8. Strawberry Champagne

  En grønn kinesisk te med delikate reoseknopper, sommerlige jordbærbiter, tørkede
  vindruer og lavendelblomster. Tilsatt en smak av jordbær, røde frukter, druer
  og naturlig smak av musserende vin. En aroma av forlokkende jordbær og røde
  frukter. Sommerens fristelser.

   

 9. Grønn Mystic Tonic Økologisk

  Økologisk grønn te fra India, økologisk ingefær, økologisk lakrisrot, økologisk sitrongress og økologisk spearmint. En samling gode smaker med karakter gir en søt og frisk te. En oppkvikker.

   

   

 10. White Tea Peach

  Kinesisk hvit og grønn te med ringblomst, tilsatt aroma av fersken- og licheefrukten.

Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 10 av totalt 19

 1. 1
 2. 2