0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Te

Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 10 av totalt 166

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Vinter te 1kg

  La julen rine inn med en deilig krydret svart te. Ingefær, lakris og kardemomme i en varmende symfoni. Med smak av hibiscus, kanel og nellipspiker er følelsen komplett. Jul i koppen. Jul i kroppen. 

  Selges kun i vinterhalvåret.

 2. Grønn Kanel & Appelsin

  Kanel møter appelsin i en herlig komposisjon. Grønn kinesisk te, appelsinskall, smak av kanel, kronblader av den asiatiske urten fargetistel, blå malva, solsikke, naturlig smak av appelsin og olje av nellikspiker.

   

 3. Grønn Krydder

  Søtt og krydret. Varme. Grønn kinesisk te, kanel, ingefær, appelsinskall, ingefærsmak, appelsinolje, vaniljesmak og olje utvunnet av nellikspiker.

   

 4. Grønn Gresshoppe

  En kinesisk oolong-te blandet med japansk grønn te og oolong fra Taiwan og Japan.
  Tilsatt romersk kamille, solsikkens kronblader, smak av jordbær, vanilje og naturlig appelsinsmak. En frisk og smaksvennlig te for mange ganer.

   

 5. Orientens Paradis

  Appelsin og kanel. Varmende og frisk. Grønn kinesisk te, mandler, vaniljesmak, appelsinblomster, tranebær, naturlig appelsinsmak og kanelsmak.

   

 6. Pure Energy

  Ren energi i en kopp med tropiske smaker. Grønn kinesisk te med biter av ananasbiter, ingefær, ginseng og tilsatt smak av ananas, fersken, ginseng og naturlig appelsinsmak. En riktig fruktig grønn te, for den som trenger påfyll av ren energi.

   

 7. Grønn Sitron

  En japansk grønn Sencha, tilsatt friske eplebiter, appelsin, sitronskall og blomster gir en fruktig og blomstrende te. Den er ytterligere frisket opp med naturlig sitron. En te for friskusen.

   

   

 8. Japansk Villkirsebær

  Grønn te. Fra Kina og Japan. Moreller og villkirsebær i en frisk og syrlig harmoni.

   

 9. Grønn Royal

  Grønn kinesisk te, biter av sukkersøtet papaya, røde roseblader, peon-blader, smak av gele av røde frukter, av boysenbær og fløte.Majestetisk smak av frukt og bær.

   

 10. Grønn Sencha Sitrus

  Grønn, kinesisk Sencha med spennende kremaktig smak. Inneholder sitronskall og sprø yoghurt-biter. Frisk smak og lys grønn i koppen.

Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 10 av totalt 166

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5