0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Sommer

Sommer

Bruk synkende rekkefølge

   

7 vare(r)

  1. SOMMERKAFFE 1KG

    Årets sommerkaffe kommer fra Gakuyu-ini møllen i Kirinyaga, Kenya. Kaffen er sødmefull og fruktig, med en intens smaks av solbær, pære og fersken.
  2. SOMMERESPRESSO 1KG

    En sødmefull og kompleks espresso fra gården San Francisco i El Salvador. Smak av sjokolade, mandler, jordbær og lime.
  3. SOMMER TE 1KG

    Årets sommer te er en frisk og leskende frukt te med smak av mango, ananas og papaya. Passer ypperlig som iste. Nyt i sommervarmen!
  4. PINA COLADA 1KG

    En tropisk frukt te med smak av ananas, kokos og eple. En forfriskende te som kan nytes både varm og kald.
  5. FRUKT SMOOTHIE 1KG

    En sommerlig og frisk frukt-te med eple, hibiskusblad, bjørnebær, roseblad og sitron. En deilig drikk både varm og kald.
  6. HARIO kaldbrygger for kaffe - Mørk Brun

    Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan. Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme sommerdager og som et spennende alternativ til middag og dessert SLIK GJØR DU: - Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne. - Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten. - Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over. - Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet. - Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer. - Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning. - Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
  7. Hario Kaldbrygger for Kaffe - Mocca

    Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan. Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme sommerdager og som et spennende alternativ til middag og dessert SLIK GJØR DU: - Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne. - Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten. - Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over. - Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet. - Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer. - Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning. - Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
Bruk synkende rekkefølge

   

7 vare(r)