0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Sommer 2017

Sommer 2017

Bruk synkende rekkefølge

   

6 vare(r)

  1. Summer in the C-Tea - Tins 75g

    En fruktig forfriskning i den varme bysommeren. Tropiske frukter og røde bær i lun harmoni. Nytes både varm og kald.
  2. Frukt Smoothie 1kg

    En sommerlig og frisk frukt-te med eple, hibiskusblad, bjørnebær, roseblad og sitron. En deilig drikk både varm og kald.
  3. Hario Coldbrew bottle- rød

    Ved å brygge på kaldt vann ekstraheres ikke bitterstoffer som koffein og lignende. Derimot blir de søtlige smakene fremhevet, samt umami og aminosyrer. I teer med høyt C-vitamininnhold blir også vitaminene ekstrahert uten å skades av for høy bryggetemperatur. Perfekt på varme sommerdager. SLIK GJØR DU: - Tilsett 15 gram te direkte i flasken. - Fyll flasken med rent kildevann. - Skru igjen lokket og sett på flasketuten. - La stå i kjøleskapet minimum 3 timer. - Vend flasken før servering og hell over i et glass med isbiter. - Bør nytes innen et par dager
  4. Hario Coldbrew Bottle 75cl - Grønn

    Ved å brygge på kaldt vann ekstraheres ikke bitterstoffer som koffein og lignende. Derimot blir de søtlige smakene fremhevet, samt umami og aminosyrer. I teer med høyt C-vitamininnhold blir også vitaminene ekstrahert uten å skades av for høy bryggetemperatur. Perfekt på varme sommerdager SLIK GJØR DU: - Tilsett 15 gram te direkte i flasken. - Fyll flasken med rent kildevann. - Skru igjen lokket og sett på flasketuten. - La stå i kjøleskapet minimum 3 timer. - Vend flasken før servering og hell over i et glass med isbiter. - Bør nytes innen et par dager
  5. Hario Kaldbrygger for Kaffe - Mocca

    Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan. Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme sommerdager og som et spennende alternativ til middag og dessert SLIK GJØR DU: - Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne. - Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten. - Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over. - Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet. - Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer. - Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning. - Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
  6. HARIO kaldbrygger for kaffe - Mørk Brun

    Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan. Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme sommerdager og som et spennende alternativ til middag og dessert SLIK GJØR DU: - Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne. - Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten. - Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over. - Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet. - Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer. - Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning. - Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
Bruk synkende rekkefølge

   

6 vare(r)