Product was successfully added to your shopping cart.

Hario Kaldbrygger for Kaffe - Mocca

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Denne bryggemetoden kalles Miduzdashi i Japan.
Ved å brygge på kaldt vann over lang tid får man ut masse
fantastisk smak uten at koffeinet og tanninene, som fører
til bitterhet, rekker å bli trukket ut. Perfekt på varme
sommerdager og som et spennende alternativ til
middag og dessert

SLIK GJØR DU:
- Kvern 65 gram kaffe litt grovere enn til presskanne.
- Legg kaffen i filteret, skru igjen lokket og sett på flasketuten.
- Hell 700 gram kaldt, rent kildevann over.
- Sett på korken, vend flasken forsiktig for å blande og sett i kjøleskapet.
- Ta ut filteret med kaffe etter 8-20 timer.
- Hell over i et glass med isbiter, tilsett melk eller fløte og eventuell søtning.
- Kaffen kan lagres i kjøleskapet men bør nytes innen et par dager.
kr 448,-

Tilgjengelighet: På lager

FIC-70-MC