0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.
Forrige

50/50 Fransk/Italiensk Brent

Forrige

Blå Java

India Monsooned Malabar (Mørk Brent)

Bli den første som omtaler dette produktet

Oversikt

Mørk brent.

Malabar AA betyr at det er aller høyeste kvalitet av Malabarkaffe. Vår kaffe kommer opprinnelig fra distriktet Chikmalagur men er deretter transportert til kystområdene slik at bønnene kan
gjennomgå den spesielle prosessen som kalles "Monsooning". Dette er en fremstillingsmetode (prosessering) som foregår i monsoonperioden som gjør at bønnene trekker til seg fuktighet og sveller. Dette igjen, fører til at kaffen får sitt særpreg og blir så godt som syrefri.

Dette er India, smak av krydder og lukten av tropisk regn. En særdeles kraftig og fyldig kaffe. Bittersøt som mokkasjokoladen og en fylde man finner i en kraftig kopp kakao. Som Espresso er dette en kaffe med ren kraft og sødme samt en fabelaktig crema. Den har en lang og fin ettersmak og passer like godt i en melkebasert kaffedrikk som en ren espresso.

Bønnetype: Arabica 100%
Prosessering: Vasket, "Monsooned" og soltørket
Veksthøyde: 1800 m.o.h.

Anbefalt bryggemetode: Espresso, Bialettikanne eller tilsvarende
brygging som komplimenterer den mørke brenningsgraden.
kr 376,-

Tilgjengelighet: På lager

451

* Påkrevde felt

kr 376,00

Detaljer

Dette er India, smak av krydder og lukten av tropisk regn. En særdeles kraftig og fyldig kaffe. Bittersøt som mokkasjokoladen, og en fylde man finner i en kraftig kopp kakao. Som espresso er dette en kaffe med ren kraft og sødme, samt en fabelaktig crema. Den har en lang og fin ettersmak og passer like godt i en melkebasert kaffedrikk som en ren espresso.

Malabar AA betyr at det er aller høyeste kvalitet av Malabarkaffe. Vår kaffe kommer opprinnelig fra distriktet Chikmalagur, 1800 m.o.h., men er deretter transportert til kystområdene slik at bønnene kan gjennomgå den spesielle prosessen som kalles "Monsooning". Dette er en fremstillingsmetode (prosessering) som foregår i monsoonperioden som gjør at bønnene trekker til seg fuktighet og sveller. Dette igjen, fører til at kaffen får sitt særpreg og blir så godt som syrefri.

Mørk brent.

Bønnetype: Arabica 100 prosent

Prosessering: Vasket, "Monsooned" og soltørket

Anbefalt bryggemetode: Espresso, Bialettikanne eller tilsvarende brygging som komplimenterer den mørke brenningsgraden.

Tilleggsinformasjon

Bryggeguide Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

  1. Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Kvalitet