0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Black Cat Espresso

Det er farlig å være bastant, men vi mener en god espressokaffe skal være fyldig og sødmefull - Så kommer alt det andre. Vårt sortiment av espressokaffe består av tradisjonelle blandinger, spennende single origin kaffe og blandinger med et moderne, floralt uttrykk.

Enten du skal ha en god base til cappuccino eller en ren espressokaffe så finner du hva du ser etter her. Og - liker du en skikkelig kraftig kruttønne av en kaffe finner du kanskje en filterkaffe?

Black Cat Espresso

Bruk synkende rekkefølge

   

8 vare(r)

 1. 50/50 Fransk/Italiensk Brent

  Franskbrent kaffe og italienskbrent espresso i en herlig harmoni.

  Kraft, sødme og lun frukt. 

   

 2. Nicaragua El Molino (Mørk Brent)

  El Molino er vår egen plantasje i Nicaragua. Gjennom et nært samarbeid og mange investeringer i infrastrukturen til møllen og plantasjen har kvaliteten nådd et nytt toppunkt.

  Balansert og fyldig med lun ettersmak. Behagelig syrlighet og en rik sødme med smak av melkesjokolade og nøtter.

   

 3. Fransk Brent Kaffe

  La méthode française. Kaffebønner brent etter den tradisjonelle franske metoden.

  Karamellisert sukker, brente mandler, moreller og sorte kirsebær. Fyldig og sødmefull.

 4. India Monsooned Malabar (Mørk Brent)

  Mørk brent. Malabar AA betyr at det er aller høyeste kvalitet av Malabarkaffe. Vår kaffe kommer opprinnelig fra distriktet Chikmalagur men er deretter transportert til kystområdene slik at bønnene kan gjennomgå den spesielle prosessen som kalles "Monsooning". Dette er en fremstillingsmetode (prosessering) som foregår i monsoonperioden som gjør at bønnene trekker til seg fuktighet og sveller. Dette igjen, fører til at kaffen får sitt særpreg og blir så godt som syrefri. Dette er India, smak av krydder og lukten av tropisk regn. En særdeles kraftig og fyldig kaffe. Bittersøt som mokkasjokoladen og en fylde man finner i en kraftig kopp kakao. Som Espresso er dette en kaffe med ren kraft og sødme samt en fabelaktig crema. Den har en lang og fin ettersmak og passer like godt i en melkebasert kaffedrikk som en ren espresso. Bønnetype: Arabica 100% Prosessering: Vasket, "Monsooned" og soltørket Veksthøyde: 1800 m.o.h. Anbefalt bryggemetode: Espresso, Bialettikanne eller tilsvarende brygging som komplimenterer den mørke brenningsgraden.
 5. Italienskbrent Espresso

  En klassisk italienskbrent espresso med vår personlige vri.

  Kraftig og solid espresso med en bittersøt smak. Klar tilstedeværelse i melkebaserte drikker

   

 6. Espresso Marion

  Klassisk espressoblanding satt sammen av vår Marion.

  Kraftig og sødmefull espresso med en fantastisk crema.

Bruk synkende rekkefølge

   

8 vare(r)