0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Kaffe

Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 10 av totalt 66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Kenya Kangunu

    Høykvalitets Kenya fra den anerkjente møllen Kangunu. 

    Floral, fersken, mørke bær og hint av krydder. Delikat og kompleks.

  2. Etiopia Yirgacheffe Wote

    Høykvalitets Kenya fra den anerkjente møllen Kangunu. 

    Floral, fersken, mørke bær og hint av krydder. Delikat og kompleks.

  3. Nicaragua Santa Maria

    En ny samarbeidspartner i Jinotega distriktet.

    Karamell, bringebær og sitronskall. Kompleks, rik og balansert.

     

  4. Fransk Brent Kaffe

    La méthode française. Kaffebønner brent etter den tradisjonelle franske metoden.

    Karamellisert sukker, brente mandler, moreller og sorte kirsebær. Fyldig og sødmefull.

  5. Koffeinfri Fransk brent kaffe

    Klassisk, koffeinfri kaffe for de smaksbevisste.

    Elegant og fyldig. Søte kirsebær, karamell og nøtter.

     

  6. India Monsooned Malabar (Mørk Brent)

    Mørk brent. Malabar AA betyr at det er aller høyeste kvalitet av Malabarkaffe. Vår kaffe kommer opprinnelig fra distriktet Chikmalagur men er deretter transportert til kystområdene slik at bønnene kan gjennomgå den spesielle prosessen som kalles "Monsooning". Dette er en fremstillingsmetode (prosessering) som foregår i monsoonperioden som gjør at bønnene trekker til seg fuktighet og sveller. Dette igjen, fører til at kaffen får sitt særpreg og blir så godt som syrefri. Dette er India, smak av krydder og lukten av tropisk regn. En særdeles kraftig og fyldig kaffe. Bittersøt som mokkasjokoladen og en fylde man finner i en kraftig kopp kakao. Som Espresso er dette en kaffe med ren kraft og sødme samt en fabelaktig crema. Den har en lang og fin ettersmak og passer like godt i en melkebasert kaffedrikk som en ren espresso. Bønnetype: Arabica 100% Prosessering: Vasket, "Monsooned" og soltørket Veksthøyde: 1800 m.o.h. Anbefalt bryggemetode: Espresso, Bialettikanne eller tilsvarende brygging som komplimenterer den mørke brenningsgraden.
  7. Guatemala Antigua Hunapu

    En nøye utvalgt blanding av kaffe fra Antigua, Guatemala.

    Fyldig kaffe med et fantastisk smaksbilde av sitrus, bær og melkesjokolade.

  8. Peru Cecanor

    Økologisk kvinneprodusert kaffe fra Peru.

    Sjokolade, nøtter og grapefrukt. Fløyelsmyk, fyldig body. Sødmefull og rund.

  9. India Monsooned Malabar

    Den Indiske klassikeren Monsooned Malabar. 

    Unikt smaksbilde av krydder, kakao og tobakk. Fyldig, fløyelslignende body. Lav syrlighet.

  10. Segafredo Extra Strong pr kg (6 kg à 1 krt.)

    En av Segafredos topp kvalitetsblandinger bestående av Arabica og Robusta bønner. Anbefales som espresso og er fin til melkedrikker. Enkel å jobbe med. En dominant espresso, med hint av karamellisert sukker og den typiske smaken av peanøtter og nøtter. Er fyldig og kraftig med en lett bitter ettersmak som sitter lenge.
Bruk synkende rekkefølge

   

Vare 1 til 10 av totalt 66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5