0item(s)

Du har ingen varer i handlekurven

Product was successfully added to your shopping cart.

Black Cat Kaffe og Tehus er et 110 år gammelt tradisjonsrikt firma med fokus på spesialkaffe og te.

I tillegg til våre tre butikker leverer vi til kaffebarer, kafeer, restauranter, hoteller og kaffe- og tebutikker.

 

 

Til enhver tid fører vi kaffe- og teblandinger som har blitt utprøvd gjennom generasjoner. I tillegg tar vi stadig inn nye blandinger. Vi er stolte av å kunne tilby et kaffe-, te- og utstyrssortiment som er mer omfattende enn noen gang.

Black Cat Kaffe og Tehus er mest kjent for Norges største utvalg av kvalitetste i løsvekt.  Med ca. 200 forskjellige blandinger tilbyr vi te i alle kategorier fra plantasjer i Kina, India, Ceylon og Afrika. Du finner en oversikt over alle teene våre her.

Vi er importør for flere internasjonale og velkjente merkevarer som italienske Segafredo Espresso, franske 1883 Routin sirup og Jura kaffemaskiner fra Sveits.

Markedet for spesialkaffe og te er fremdeles i stor utvikling og med større etterspørsel enn tidligere har vi igjen utvidet vår engrosvirksomhet med flere produkter og ansatte - slik at vi kan tilby deg som kunde et stort spekter av produkter, god service, høy tilgjengelighet og rask levering. 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta oppdateringer om produktnyheter, kampanje- og sesongtilbud. For hyppigere drypp kan du følge oss på facebook og instagram.

 

Historie

Black Cat er Norges eldste kaffe og tehus. Det lille familiefirmaet ble grunnlagt i 1905 og drives i dag av tredje generasjons Black Cat-er, Bård Gundersen.

Men navnet Black Cat høres kanskje ikke umiddelbart ut som et 110 år gammelt norskt firma. Historien skriver seg tilbake til butikken i Grensen 3, i en av Oslos travle handlegater. Året er 1905. Grændsen Kaffe & Theforretning var navnet på det som fort ble den mest populære og eksklusive kaffe- og tebutikken i Oslo. Folk strømmet til og køene kunne strekke seg metervis, og noen ganger helt ned til Glasmagasinet.

Bildet av en sort katt i vinduet ble med tiden ikonisk. Årene gikk, og katta ble. På folkemunne ble den lille butikken nå kalt “den sorte katta”.

På 70-tallet økte konkurransen og andregenerasjons Black Cat-er, Bjørn Gundersen, så behovet for å endre og modernisere profilen. Den sorte katta ble med videre, men denne gang som navn og logo. På Engelsk. Og det er slik vi kjenner den i dag - som Black Cat Kaffe og Tehus.

Etter 110 år med prøving og feiling, må vi ærlig innrømme at vi har kommet en lang vei. Vi våger å påstå at 110 års erfaring gir kvalitet.